Als spreker

Sinds 2009 ben ik lid van het Nederlands Paralympisch Team en heb ik onder andere de volgende resultaten behaald:

• Paralympische Spelen Rio de Janeiro, Vierde op 100m T34, 0,01 seconde van het Brons (2016)
•Wereldkampioenschappen, Bronzen medaille op 100m T34(2015)
• Europees kampioenschappen, Zilveren medaille op 100m en Bronzen medaille op de 800m T34. (2014)
• Wereldkampioenschappen, Zilveren medaille op 100m en Bronzen medaille op 200m T34 (2013)
• Paralympische Spelen Londen, Zilveren medailles op 100m en 200m T34 (2012)
• Europees kampioen 100m, Zilveren medaille op 200m T34 (2012)
• Nederlands Kampioen 100m, 200m en 400m T34 (2009)

Dia14
Bent u op zoek naar een intressante spreker dan zijn er verschillende mogelijkheden.
Mogelijke onderwerpen zijn:

 

 


Motivatie, doorzettingsvermogen en drive

Tijdens deze presentatie vertel ik u MIJN verhaal! Ik vertel u wie ik ben, wat ik doe en hoe ik ben gekomen waar ik nu ben. Daarbij bespreek ik o.a. welke drempels ik tegen ben gekomen en hoe ik daarmee om ben gegaan. Ik deel mijn visie op sport en het belang ervan op verschillende facceten. Daarnaast neem ik u mee naar mijn wereld en mijn beleving.

Voeding en voedingssupplementen
Niet alleen in sport, maar in ieders dagelijks leven is voeding en aanvulling op de  voeding van groot belang om ervoor te zorgen dat je lichaam optimaal kan functioneren en u zich goed voelt.Wat u nodig heeft is sterk afhankelijk van u leefstijl, leeftijd, en eventuele doelen die u wenst te bereiken. Er wordt tegenwoordig een groot aantal soorten voedingssupplementen aangeboden door diverse fabrikanten. Hoe weet je welke producten goed zijn?  Wat u nodig heeft? Waarom u het nodig heeft? En wat levert het dan op?

Op deze en andere vragen geef ik u graag een antwoord door middel van een presentatie over voeding en voedingssupplementen. Graag help ik u samen met mijn collega´s om de juiste aanvulling op uw dagelijkse voeding te bepalen. De presentatie is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Mocht u al nieuwsgierig zijn naar welke producten er zoal besproken (kunnen) worden, klik dan even op onderstaande foto of in de menubalk op “voedingssupplementen” en bekijk het volledige assortiment.Heeft u naar aanleiding van het bekijken van de website vragen met betrekking tot producenten en of presentatie mogelijkheden, schroom dan niet om vragen te stellen.

beyuna_products-12

Interesse?
Dien uw aanvraag in via het gastenboek en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op! Wanneer u een aanvraag indient wordt deze niet direct zichtbaar op de website. Er wordt een mail naar mij persoonlijk verzonden.

Bovenst

4 reacties op “Als spreker

  1. Ik ken Amy als een gedreven, gecommitteerde en doelgerichte sportvrouw. Als zij afspraken maakt met zichzelf of met anderen dan word alles op alles gezet deze na te komen. Kortom een topsporter die voor GOUD gaat en daar alles voor doet en zal laten. Wellicht voor velen een motivatie om haar verhaal te willen horen.

Reacties zijn gesloten.