Over de Amy Siemons Foundation

Deze stichting is opgericht met het doel de gehandicapte (top)sport in het algemeen en de topsport carrière van  Amy Siemons in het bijzonder te ondersteunen.

Foto: Helene Wiesenhaan

Foto: Helene Wiesenhaan

“Mijn sport is een dure, dit is o.a. toe te schrijven aan de gepersonaliseerde apparatuur en het materiaal dat, ik nodig heb. Zonder de steun van donateurs/sponsors, ben ik niet in staat om me de kosten van het leven als atleet te kunnen veroorloven.
Ik ben heel erg dankbaar voor degene die mij de kans hebben gegeven om mijn droom te leven en de beste atleet te worden die ik kan zijn.

Op mijn weg naar de wereldkampioenschappen in Londen 2017, zullen nieuwe investeringen nodig zijn om mee te kunnen gaan met de nieuwste ontwikkelingen en mijn plaats in de top te kunnen behouden. Ik zal dan ook meer steun nodig hebben dan ooit!

Daarom ben ik op zoek naar donateurs/sponsoren die me helpen mijn sport te financieren. Ik ben in staat om sponsors een breed scala aan mogelijkheden te bieden in ruil voor hun steun. Als u of uw bedrijf interesse heeft om mij te sponsoren, neem dan contact op of doneer direct.

Ik zou heel graag van u horen.”

Lees ook: Missie en Visie en Wie is Amy Siemons?