Conflictbemiddeling

Bij een conflict in de afwikkeling van een erfenis zijn er inde meeste gevallen meer dan twee personen of partijen bij betrokken. Het kan gaan om wie wat krijgt uit de erfenis, maar vaak ontstaan er conflicten als het gaat om “het afrekenen” met elkaar. Het gaat dan vaak om voorvallen binnen de familie uit het verleden.
Wilt u als executeur begeleiding om vroegtijdige verstoorde verhoudingen enigszins te normaliseren, zodat de nalatenschap kan worden afgewerkt?

Het inschakelen van een nalatenschapscoach die dient als gezamenlijk aanspreekpunt en daarnaast over uw schouder meekijkt om namens u de gehele of een deel van de nalatenschap af te wikkelen, voorkomt onenigheid onder de erfgenamen.
Daarnaast bespaard u een hoop geld wanneer de afwikkeling van een nalatenschap, zorgvuldig en soepel kan worden afgewikkeld en er niets over het hoofd gezien wordt.

 

U kunt zelf kiezen, voor welke zaken u mij wel of niet wenst in te schakelen. Neem contact op om uw hulpvraag te bespreken of een afspraak te maken.