Goede voornemens

Wat zijn uw goede voornemens?

Het jaar is bijna voorbij.. iedereen is druk met de voorbereidingen van het kerstdiner en oudejaarsavond.  Dan komen de nieuwe goede voornemens die u eigenlijk niet meer zou nemen, weer om de hoek kijken. Steeds gaat het voor velen weer zo als altijd.. Slechts na een aantal weken van het nieuwe jaar, is het voornemen dan toch weer gesneuveld. U denkt misschien, wat een onzin, ik doe er niet meer aan mee!
Toch ben ik er voorstander van. Doelen stellen in het leven maakt je leven mooier. Om doelen te behalen, is echter een plan nodig. Hier ontbreekt het nog wel eens aan bij deze en genen.

Mijn goede voornemen voor dit jaar? Ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen hun nalatenschap goed regelen voordat noodzaak hen hiertoe dwingt en (vaak achteraf) blijkt dat ze te laat zijn. Stel het niet langer uit en laat mij u ondersteunen om uw zaken tijdig goed in kaart te brengen en conform uw wensen te vast te leggen.
Dit geeft rust, voorkomt conflicten, vervelende situaties en spaart ook nog eens een hoop geld en uit op een later moment.

Om ervoor te zorgen dat iedereen gebruik kan maken zonder dat uw eigen goede voornemens “gevaar lopen”, heb ik ervoor gekozen om iedereen heel 2018 de gelegenheid te geven om gebruik te maken van het kennismakingsaanbod.

Claim dit aanbod voor  31 maart 2018!
Dit betekend dat u de factuur voldaan moet hebben voor 31 maart 2018, de daadwerkelijke afspraak mag ook buiten deze periode plaatsvinden zolang als het voor 31 december 2018 is.

Het kennismakingsaanbod biedt het volgende:

  1. Kennismaking (Gratis)
  2. Samen opstellen van een persoonlijk levensdossier.
  3. Vooraf vind overleg plaats voor het verzamelen van de benodigde informatie.*
  4. In het dossier worden ook uw belangrijke documenten zoals het bestaande testament en de aankoopakte woning, polissen van verzekeringen en andere belangrijke papieren toegevoegd indien aanwezig.

* Het ordenen van uw administratie of opvragen van alle relevante zaken bij derde partijen wanneer niet aanwezig ten tijde van de afspraak wordt als extra service op basis van nacalculatie berekend. Indien van toepassing wordt u hiervan vooraf in kennis gesteld.

De prijs voor dit uitgebreide naslagwerk met gedigitaliseerde bestanden voor nabestaanden is in dit aanbod, eenmalig €350,-. De kosten voor een extra nalatenschapsdossier voor de partner bedragen in dit aanbod, eenmalig €120,-.

Neem snel contact op om een afspraak te maken, stel vrijblijvend uw vragen of plaats hier uw reactie.

Comments are closed.