Hoe kan ik u van dienst zijn?

Vaak wordt mij gevraagd: “Wat moet ik me voorstellen bij een nalatenschapscoach?”
Als nalatenschapscoach ben ik uw spin in het web als het gaat om alles wat te maken heeft met overlijden, een nalatenschap en het afwikkelen of het organiseren daarvan. Variërend van de voorbereiding van uw levenstestament, het begeleiden van nabestaanden tijdens een moeilijke periode tot het geven van inzichten als het gaat om de administratieve, juridische, financiële, fiscale en praktische zaken die spelen voor en/of na het overlijden van een dierbare.

Het inschakelen van een nalatenschapscoach die dient als gezamenlijk aanspreekpunt en daarnaast over uw schouder meekijkt om namens u de gehele of een deel van de nalatenschap af te wikkelen, voorkomt onenigheid onder de erfgenamen.
Daarnaast bespaart u een hoop geld wanneer de afwikkeling van een nalatenschap zorgvuldig en soepel wordt afgewerkt en niets over het hoofd wordt gezien. Ook zaakwaarneming is mogelijk.

In onderstaande afbeelding heb ik geprobeerd inzichtelijk te maken wat de werkzaamheden van een nalatenschapscoach zoal kunnen omvatten. Er zullen vast zaken zijn die in deze afbeelding niet expliciet zijn weergegeven, maar wel tot mijn werkzaamheden kunnen behoren. Voel u daarom altijd vrij om contact op te nemen en uw hulpvraag te stellen, zodat we de eventuele mogelijkheden kunnen bespreken.

Meer informatie over onderstaande onderwerpen vindt u onder de andere tabbladen van deze website.