Hulp bij solliciteren

Het verliezen van uw baan, zal nooit prettig zijn, maar momenteel is aan een nieuwe baan komen wellicht nog lastiger dan voorheen. In deze tijd is er veel onzekerheid. Voor u, maar ook voor ondernemers.

Het is daarom van cruciaal belang om  te zorgen dat u zich bij het solliciteren laat zien en opvalt ten opzichte van andere kandidaten.

Voor velen geen gemakkelijke opgave! Graag help ik u en maak ik voor u een pakkend C.V. met daarbij een sollicitatiebrief die bij u past. Daarna kan ik u helpen bij het vinden van een passende vacature en ondersteun ik u in de voorbereiding naar het sollicitatiegesprek, indien gewenst.

Klik op onderstaande buttons om het aanbod te bekijken

Graag maak ik voor u een pakkend C.V. en maken we daarbij een sterke brief die bij u past!

Welke vacature past bij uw wensen en sluit deze aan bij uw capaciteiten?

Een sollicitatiegesprek, wat nu?