Kennismakingaanbod voor nieuwsbrief abonnees

Stel het niet langer uit en laat mij u ondersteunen om uw zaken tijdig goed in kaart te brengen en conform uw wensen te regelen. Dit geeft rust, voorkomt conflicten, vervelende situaties en spaart ook nog eens een hoop geld en uit op een later moment.

Claim dit aanbod in het tweede kwartaal!
Dit betekend dat u de factuur voldaan moet hebben voor 30 juni 2018, de daadwerkelijke afspraak mag ook buiten deze periode plaatsvinden zolang het voor 31 december  2018 is.

Het kennismakingsaanbod voor nieuwsbrief abonnees bestaat uit:

  1. Een gratis kennismaking
  2. Samen uw persoonlijk levensdossier opstellen.
  3. Vooraf vind overleg plaats voor het verzamelen van de benodigde informatie.*
  4. In het dossier worden ook uw belangrijke documenten zoals het bestaande testament en de aankoopakte woning, polissen van verzekeringen en andere belangrijke papieren toegevoegd indien aanwezig.

* Het ordenen van uw administratie of opvragen van alle relevante zaken bij derde partijen wanneer niet aanwezig ten tijde van de afspraak wordt als extra service op basis van nacalculatie berekend. Indien van toepassing wordt u hiervan vooraf in kennis gesteld.

De prijs voor dit uitgebreide naslagwerk met gedigitaliseerde bestanden voor nabestaanden is in dit aanbod, eenmalig €395,-. De kosten voor een extra nalatenschapsdossier voor de partner bedragen in dit aanbod, eenmalig €235,-.

Neem snel contact op om een afspraak te maken of stel vrijblijvend uw vragen.