Klantervaringen

Verplicht

Ik ben erachter gekomen dat het erg belangrijk is om alles te regelen, niet alleen na je dood maar vooral juist voor je dood.

Zeer leerzame presentatie gevolgd bij Amy Siemons.
Uitleg was ontzettend duidelijk, vragen werden direct netjes en diepgaand beantwoord.
Amy weet waar zij over praat, voor adviezen kun je dan ook perfect bij haar terecht.
Ik ben erachter gekomen dat het erg belangrijk is om alles te regelen, niet alleen na je dood maar vooral juist voor je dood.

Veronica

Ik dacht dat ik redelijk op de hoogte was, maar Amy heeft me toch verrast met nieuwe informatie

Gisteravond  (16 mei 2018) heb ik de informatieavond van Amy Siemons, nalatenschapscoach, bijgewoond.
Amy heeft aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden heel goed en duidelijk uitgelegd waarom het zo belangrijk is dat iedereen goed nadenkt over zijn/haar nalatenschap.
Ik dacht dat ik redelijk op de hoogte was, maar Amy heeft me toch verrast met  nieuwe informatie.
Niet alleen is het belangrijk om te zorgen dat e.e.a. goed is geregeld in een testament nadat men is overleden, maar ook moet juist nagedacht worden over een levenstestament. Wat gebeurt er als ik zelf geen meer beslissingen kan nemen? Hoe zorg ik ervoor dat mijn zaken goed geregeld worden en wie mag dat doen?
Mijn indruk was dat Amy kennis van zaken heeft en dat zij, zeker ook met haar financiële achtergrond, mensen heel goed zal kunnen helpen om de juiste keuzes te maken, voor zowel tijdens hun leven als ook voor na hun overlijden.Wat me vooral aansprak was dat Amy er op haar werk vroeger tegen aanliep dat zij mensen moest adviseren, maar dat dit advies niet altijd in het belang van de klant was, maar eerder in het belang van de bank of verzekeringsmaatschappij. Zij had daar moeite mee. Dat geeft mij het vertrouwen dat Amy een heel waardevolle, kundige en discrete nalatenschapscoach
zal zijn voor iedereen die haar inschakelt voor advies en begeleiding en dat zij altijd het belang van haar klanten voorop zal stellen.
Yolande Schotel